NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT مزاج

Not known Factual Statements About مزاج

Not known Factual Statements About مزاج

Blog Article

گوشت‌های دریایی برای این دسته مناسب‌تر است. این افراد می‌توانند از میوه‌های ترش، پرتقال، لیمو، نارنگی، غوره، آلبالو و… استفاده کنند. در مقابل مصرف میوه‌های گرم مثل موز، گلابی، آناناس، انجیر، انبه و… با طبع آن‌ها ناسازگار است.

افراد دارای مزاج گرم و تر، بدنی تنومند با استخوان بندی درشت دارند. دموی مزاج‌ها پوستی نرم، موهایی ضخیم، پرپشت و چرب دارند.

اواخر قرن نوزدهم میلادی دانشمندی به نام دسامبر در دایره المعارف صد جلدی پزشکی مقاله‌ای درباره مزاج نوشت.

مصرف برنج سفید، قارچ، پیاز، بامیه، سبزیجات، زرشک، آلو، اسفناج، پرتقال و… نیز برای صفراوی‌ها مناسب است و مصرف مایعات هم باید بیشتر باشد. در مقابل، صفراوی‌ها بهتر است از مصرف برخی اقلام خوراکی پرهیز نمایند. برای مثال علی‌رغم اینکه توصیه به مصرف مایعات نمودیم، مصرف نوشیدنی‌های گازدار برای این افراد مضر است.

سقراط فیلسوف بزرگ یونانی، همه غذاها را در چهار دسته گرم، سرد، خشک و ‌تر قرار می‌داد. او اعتقاد داشت که سلامتی و نبود بیماری به حفظ تعادل، بین این چهار دسته بستگی دارد.

غذاها و عوامل محیطی تاثیر زیادی بر مزاج و سلامت اعضای بدن دارند.

نظام معرفتی طب سنتی بر این اساس پی ریزی شده که بیماری در اثر به هم خوردن تعادل خلطهای چهارگانه یعنی صفرا و دم و بلغم و سودا به وجود می‌آید.

مزاج شناسی در طب سنتی علم گسترده‌ای است که برای تشخیص بیماری‌ها، خلق و خو یا توانایی‌های فردی به کار می‌رود.

به طور کلی طب سنتی، دلیل ایجاد بیماری‌ها را خارج شدن مزاج از حالت طبیعی می‌داند؛ مثلا ابتلا به روماتیسم را به غلبه مزاج بلغم در پا نسبت می‌دهد و کابوس شبانه را به غلبه مزاج سودا در سر.

براساس نوع مزاج بدن، برخی از غذاها می‌توانند مضر باشند و برعکس برخی از آن‌ها می‌توانند باعث بهبود احوال و ذخیره‌سازی انرژی در بدن شوند.

يتوفر العديد من النكهات الشهيرة مثل الفواكه المختلفة والنعناع والشوكولاتة وغيرها، لذا يمكنك الاختيار من بجودة قرب لك.

با ایده آل مزاج مگ همراه باشید تا جواب تمامی سوال‌های خود درباره مزاج را بگیرید.

عناصر چهارگانه و طبع‌های مربوط به آن‌ها از فنون کیمیاگری است. دانشمندان تحقیقات زیادی درباره تطبیق طب قدیم و مزاج شناسی با علم روز انجام داده‌اند؛ اما موفق به هم‌خوانی این دو نشده‌اند.

افرادی که مزاج بلغمی دارند، طبع آن‌ها سرد و تر است و برای ایجاد تعادل به خوراکی‌های گرم و خشک نیاز دارند‌. در مصرف مواد غذایی، استفاده از ادویه‌های مختلف می‌تواند باعث ایجاد گرمی شود. دارچین، هل، زنجبیل و… کمک کننده هستند. این افراد می‌توانند به جای چای از دمنوش‌های گرم استفاده کنند.

Report this page